Winactie: maak kans op een overnachting in boutiquehotel Lit d'Art (GESLOTEN)

Voor de nieuwe editie ging Elegance drie keer op citytrip en verbleef onder andere in het eclatente boutiquehotel Lit d'Art in Antwerpen. Een hotel dat midden in de wijk Het Zuid gehuisvest is en luxe ademt. Een absolute aanrader dus, en daarom maak je via Elegance kans op een overnachting.
Lit d'Art

Bruisend zuiden

In de Schildersstraat in Antwerpen is boutiquehotel Lit d’Art gehuisvest. Vanuit die straat wandel je naar allerlei fijne adressen, zoals de restaurantjes aan de Marnixplaats, maar ook ten westen van de Leopold de Waelstraat vind je goede eetgelegenheden. Sla bovendien de Kloostersstraat, waar je allerlei interieurwinkeltjes vindt, niet over.

Terug in Lit d’Art geniet je van rust, design en kunst. Het hotel bestaat uit slechts vier ruime suites die allemaal voorzien zijn van kunstwerken en luxe ademen. Genoten van een goede nachtrust? Eigenaresse Aida prepareert een hemels ontbijt vol huisgemaakte producten voor je. Klaar voor een nieuwe dag...

Winnen

Net als Elegance overnachten in Lit d’Art? Win een luxe overnachting met ontbijt voor 2 personen in het splinternieuwe design-boutiquehotel. Reis- en boekingsplatform BnB Loved geeft namelijk een overnachting weg!

BnB Loved

Deze bijzondere plek vind je via het stijlvolle boekingsplatform BnB Loved, waar je, van een luxe, Italiaanse droomvilla tot een exclusief spahotel op Mallorca, allerlei verborgen parels in Europa vindt. Alle accommodaties van BnB Loved zijn handpicked en bieden veel comfort en gastvrijheid. Bovendien geeft het platform ook fijne tips over de omgeving en veel andere reisinspiratie. 

In tijden van het coronavirus staat je hoofd misschien niet naar het boeken van een reis. Maar even wegdromen kan ook! Bezoek de website via bnbloved.nl om alle unieke plekken te ontdekken, schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en volg @bnbloved op Instagram voor de nodige reisinspiratie. 

Kans maken

Meedoen? Volg Elegance en BnB Loved op Instagram en stuur een e-mail waarin je uitlegt waarom jij of iemand die je het zo gunt moet winnen samen met je/de NAW-gegevens naar [email protected] om kans te maken op deze overnachting voor twee personen. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Actievoorwaarden

De winnaar wint één overnachting voor twee personen in de Inspiration Suite, inclusief ontbijt. Deze overnachting is na te lockdown te verzilveren tot en met 31 december 2020, van zondag tot donderdag en een upgrade is mogelijk basis op van beschikbaarheid.

Laatste nieuws