Met korting thuisbezorgd: inspirerend leesvoer

Zoveel mogelijk thuisblijven is het advies en om deze crisistijd met elkaar te overwinnen, zijn ontspanning en positiviteit essentieel. En wat dat betreft is er goed nieuws, want het nieuwe voordeelabonnement van Elegance bied je dit - zonder dat je er de deur voor uit hoeft!
Voordeel

Met Elegance ben je altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van mode, beauty, reizen, culinaire zaken en kunst en cultuur. Daarbij bieden we elke editie inspirerende interviews met beroemde (Hollywood)vrouwen en succesvolle mannen, maar ook een exclusief kijkje in het liefdesleven van bekende (Nederlandse) koppels. Pakkend en ontspannend leesvoer alom dus! Wil jij de komende drie edities Elegance met korting in de brievenbus ontvangen? Klik dan hier om van het voordeelabonnement, 3x Elegance voor €15, te profiteren. Extra pluspunten: de edities worden gratis (!) thuisbezorgd en het eerste nummer ontvang je al binnen een paar werkdagen. Daarnaast stopt het abonnement automatisch. Veel leesplezier!

Tip: Ken je iemand die ontspannende, inspirerende leesafleiding kan gebruiken? Verras die persoon en geef dit Elegance-voordeelabonnement cadeau.

Laatste nieuws