Zo kun je persoonlijk advies van een beautystylist inwinnen

Handig!
Beauty Bijenkorf

Deze bijzondere coronatijd duurt voorlopig nog voort en dat betekent dat we nog steeds weinig kunnen. Een van de adviezen om hier zo goed mogelijk mee om te gaan, luidt: verander zo min mogelijk. Dat klinkt tegenstrijdig, maar we moeten blijven doen wat we graag doen, alleen dan op een andere manier.

Gelukkig spelen veel bedrijven, waaronder de Bijenkorf hier op in. Het warenhuis maakt het namelijk mogelijk om telefonisch een consult met een beautystylist te plannen. Zo kun je dus nog steeds fijn en professioneel advies krijgen, maar nu vanuit huis.

Beauty

Je 's ochtends verzorgen op dezelfde manier als je zou doen als je wel de deur uit zou gaan, is onderdeel van zo min mogelijk veranderen. En af en toe iets een mooi kledingstuk of een fijn cosmeticaproduct voor jezelf kopen natuurlijk ook. Gelukkig kan dit ook, alleen dan door online te shoppen. Het enige nadeel: in de virtuele winkel heb je alleen natuurlijk niet de mogelijkheid om passend advies van een deskundige te krijgen.

De Bijenkorf bedacht daar iets op en stelt sinds kort dagelijks zijn beautyteam van 12:00 tot 20:00 uur voor jou beschikbaar. Via deze link kun je een afspraak maken voor een kosteloos telefonisch consult met een van de beautystylisten gedurende die uren. Zo kun je toch rekenen op persoonlijk advies over de juiste huidverzorging, haarverzorging of make-up zodat je extra van je nieuwe aankoop kunt genieten.

Laatste nieuws