Puzzelen met raadselachtige brieven en postpakketten

Van legpuzzels met 1000 stukjes tot spannende escape rooms: de Elegance-redactie is dol op puzzelen. Gaat jouw hart ook sneller kloppen door een avond vol mysterie waarvoor je je eens niet hoeft onder te dompelen in een thriller? Dan hebben wij een tip: Puzzelpost.
Puzzelpost

Puzzelpost

Puzzelpost bezorgt bij jou thuis raadselachtige brieven en postpakketten waarmee je een avond kunt puzzelen met familie en vrienden. Elke serie bestaat uit een los spel met een spannend verhaal waarin je helemaal opgaat en bevat een schat van vergeelde kranten, handgeschreven brieven en levensechte documenten vol puzzels, codes en geheimen. Aan de hand van al die documenten ga je aan de slag en moet je proberen de puzzel op te lossen.

Thuis gespeeld

Hoofdredacteur Hilde Veeren testte Puzzelpost uit en vertelt: "Ik ben dol op escape rooms en het mysterie van Puzzelpost lijkt er eigenlijk wel een beetje op, maar dan als spel dat je thuis kunt doen. Het is ontzettend mooi gemaakt, met allemaal verschillende onderdelen die er heel echt uitzien. Het spel bestaat uit drie delen en we hebben twee volle avonden besteed aan deel één. Op dit moment zitten we midden in spel twee en ook dat deel is heel goed gedacht en erg lastig om op te lossen. Wij hebben het spel steeds met z'n tweeën gedaan (corona-proof), maar je kunt het ook met meerdere personen spelen. Echt een aanrader en een heerlijk alternatief voor een avond uit!"

Aangepaste levering

Normaal bestaan Puzzelpost-titels uit meerdere zendingen, maar door het coronavirus stuurt het bedrijf je liever alles in één keer. Daarnaast is de productie van de pakketten bemoeilijkt.

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier.

Laatste nieuws