Winactie: €100 shoptegoed bij Winkelstraat.nl (GESLOTEN)

Het kwik begint te stijgen en dat betekent dat je kledingkast opnieuw moet worden ingericht. Wollen truien moeten weer plaats maken voor je geliefde katoenen bloesjes, maar natuurlijk ook voor nieuwe items. En wat dat betreft is er goed nieuws, want in samenwerking met Winkelstraat.nl bieden wij daarvoor de helpende hand.
winkelstraat.nl

De website

Winkelstraat.nl is hét online platform voor exclusieve mode en topmerken. De artikelen die via de website te koop zijn, komen uit boetieks verspreid door heel Nederland - en soms zelfs Europa. Daarbij heeft de site een uitgebreid aanbod aan limited editions, waardoor je altijd wel een uniek item kunt scoren. Naast sportieve collecties van Nike, Adidas en Tommy Hilfiger shop je ook Italiaanse merken als Gucci, Valentino en Prada. We like!

Winnen

Elegance mag 3 lezeressen blij maken met een fashion item ter waarde van maximaal €100. Uiteraard kies je zelf het item dat je wilt hebben. Wil je kans maken? Stuur dan een bericht met je NAW-gegevens naar [email protected] en laat ons weten waarom jij deze prijs móet winnen (en wat je op het oog hebt). Succes!

Laatste nieuws