Ivy & Oak lanceert limited edition-collectie met kunstenaressen

IVY & OAK sloeg de handen in één met de twee jonge kunstenaressen Rosie McGuinness en Ana Leovy om als onderdeel van de SS20 collectie vier limited edition-items te ontwerpen.
IVY & OAK

Kunstenaressen

Het label zocht naar twee kunstenaressen die goed bij het DNA van IVY & OAK passen en kwam op Rosie McGuinness en Ana Leovy. De Britse en Mexicaanse stralen moderniteit en duidelijkheid uit en dat past perfect in het plaatje van IVY & OAK.

Beide artiesten hebben twee kledingstukken ontworpen: Rosie McGuinness ontwierp twee jurken en Ana Leovy een jurk en blouse. De limited edition-collectie bestaat dus uit vier items die allemaal gemaakt zijn van biologisch katoen.

Stijl

Beide dames hebben ieder een eigen stijl. Zo is de handtekening van Rosie McGuinness modern, elegant en vrouwelijk. Haar creatie is een minimalistische tekening van een vrouw die twee witte jurken, een hemdjurk met lange mouwen en knoopdetail en een zomerse riemjurk siert.

Daarentegen behandelt Ana Leovy in haar kunst diversiteit en de verschillende facetten van vrouwelijkheid en dat is terug te zien in haar ontwerp voor een maxi-jurk met ruches en de blouse met speciale smokdetails in de arm. Het ontwerp is namelijk kleurrijk (lees: groen en rijk aan roze bloemen) en laat de gezichten van drie vrouwen met ieder een andere huidskleur zien.

De collectie is limited, dus als je je hand erop wilt leggen, moet je niet te lang wachten.

Klik hier om de items vanuit huis te shoppen.

De blouse met speciale smokdetails met ontwerp van Ana Leovy
De hemdjurk met lange mouwen en knoopdetail met ontwerp van Rosie McGuinness

Laatste nieuws