Kijktip: Canon Talks at Home

De komende periode heb je veel tijd om te hobbyen. Zo kun je denken aan het verbeteren van je brei- en schilderkunsten, maar ook oefenen met beeld als video en fotografie. Canon Talks biedt daarbij de helpende hand.
Canon Talks

Kracht van beeld

We leven in een uitzonderlijke periode die, of je dat nu wilt of niet, je hoe dan ook bij zal blijven. Maar hoeveel weet je nog over vijf jaar? Door nu unieke momenten vast te leggen op beeld, heb je over een paar jaar gegarandeerd een weet-je-dat-nog-momentje.

Daarnaast zorgt het uitnodigende voorjaarsweer er vast voor dat je veel de natuur in gaat. Op afstand natuurlijk en het liefst in een zo rustig mogelijk gebied als de duinen, en juist daar vind je mooie natuur en dieren die leven in het wild.

Genoeg fraais dus om op beeld vast te leggen. En ook al blijf je thuis: misschien zorgt de lentezon die de serre in schijnt wel voor een mooie lichtspeling en wil je binnenshuis met beeld aan de slag.

Canon Talks

Hoe dan ook, er zijn genoeg redenen te bedenken om je kwaliteiten als hobbyfotograaf te willen verbeteren. Heb je daarbij hulp nodig? Vanuit huis kun je kijken naar de nieuwe dimensie van het Canon Talks-platform: Canon Talks at Home.

In deze talks komt iedere week een andere inspirerende content creator aan het woord en zo zorgen de afleveringen ervoor dat je in deze lastige periode thuis creatief aan de slag te gaan met beeldcreatie.

Ook al vind je jezelf misschien niet zo'n creatieveling, de talks zijn er voor iedereen. Naast het leren van nieuwe technieken kun je namelijk ook inspiratie opdoen of simpelweg geëntertaind worden door beeldkunstenaars.

De eerste afleveringen van Canon Talks staan al online. Iedere week worden die op woensdag en zondag aangevuld. Klik hier om ze te bekijken.

Laatste nieuws