Deze Dior-tentoonstelling bekijk je vanuit huis

Dior deelt een unieke video waardoor je vanuit een comfortabele stoel thuis de tentoonstelling 'Christian Dior : Designer of Dreams', die in het Parijse Musée des Arts Décoratifs te zien was, kunt herbeleven.
Dior-tentoonstelling

Tentoonstelling vanuit huis

Dat creativiteit hoogtij viert tijdens uitdagende tijden, wordt nu veelvuldig bewezen. Zo openen steeds meer musea hun digitale deuren en ook Dior neemt je vanuit huis mee op een kunstzinnige reis.

Het Franse modehuis vindt het juist in deze tijd belangrijk dat mensen de mogelijkheid houden om zichzelf te verliezen in verwondering en deelt daarom een video van bijna een uur waarin je van alles te weten komt over de tentoonstelling 'Christian Dior: Designer of Dreams'. Deze expositie was van 5 juli 2017 tot 7 januari 2018 te zien in Musée des Arts Décoratifs in Parijs en was een daverend succes.

Designer of Dreams

Wie de tentoonstelling destijds heeft gezien, weet dat het stuk voor stuk bestond uit pracht. Die schitterende items zijn terug te zien in deze video, maar ook het verhaal erachter. Zo geeft het filmpje, van het maakproces tot de opbouw, een unieke kijk achter de schermen en komen allerlei belangrijke betrokkenen aan het woord. Een absolute kijktip.

Klik hier om de video te bekijken.

Laatste nieuws