Goed initiatief: MrStarsky x The Baby Project

Opzoek naar een origineel cadeau? Elegance weet raad. Een sterrenhemelposter van MrStarsky is een bijzonder en persoonlijk cadeau waarmee je het goede doel steunt. Van elke verkochte poster gaat er namelijk geld naar The Baby Project.
Sterrenhemelposter

Sterrenhemel

MrStarsky maakt knappe posters waarmee je de sterrenstand op een voor jou bijzonder moment, denk aan een geboorte, kunt vereeuwigen. Zo heb je een persoonlijke poster van de sterren op basis van plaats, datum en tijd, want hoewel we allemaal op dezelfde planeet geworden worden: iedereen heeft zijn eigen sterrenstand.

Ondanks het gegeven dat we allemaal op aarde het licht zien, is de plaats waar op die planeet onze wieg staat vrij bepalend voor onze toekomst. Anno 2020 krijgen baby's en ouders niet overal een even goede start en dat wordt ook door MrStarsky betreurd.

Samenwerking

In de hoop iets aan dat feit te kunnen veranderen, sloeg het merk de handen ineen met The Baby Project om moeders en hun kleintjes wereldwijd te ondersteunen.

Koop je voor Moeder- of Vaderdag (of om wat voor reden dan ook) een sterrenhemelposter dan krijg je niet alleen 10% korting, maar steun je ook zwangere vrouwen en kersverse moeders op plekken waar dat hard nodig is. Aangezien een geschenk ook een geschenk daar betekent, doneert MrStarsky 2 euro van iedere poster aan The Baby Project.

Met de code THEBABYPROJECT steun je dit initiatief. Klik hier om de webshop te bezoeken.

Laatste nieuws