Nu in de winkel: de tuinenspecial

Met trots presenteren wij de nieuwste Elegance: de tuinenspecial. Deze editie staat, je raadt het al, helemaal in het teken van tuinen. Benieuwd wat je er precies allemaal in kunt vinden?
Tuinenspecial

Tuinen

In deze editie is het tuinthema tot in de puntjes doorgevoerd. Wat dat precies betekent? Dat de editie helemaal in het teken staat van buitenlust, het voorjaar en de mooiste tuinen.

Zo neemt Elegance je mee naar de acht meest romantische tuinen wereldwijd, lees je in een uitgebreid kunstverhaal over de prachtige prints van William Morris en delen we recepten met de mooiste buitenfotografie.

En verder?

Ook de met zorg uitgekozen mode-items staan in het teken van bloemen en natuur, we kijken binnen in een zomerhuis in Frankrijk en we blikken terug op tien jaar scènes uit een huwelijk door de mooiste buitenfoto's uit te lichten.

Alles wat je van ons gewend bent dus, de nodige inspiratie om naar buiten te gaan en het ideale leesvoer voor een zonovergoten middag in de tuin.

Wil je lezen

Kortom, een editie die je wilt lezen en die je nu in de winkels vindt. Ontvang je 'm liever op de mat? Klik hier om de tuinenspecial los te bestellen en hier om een abonnement af te sluiten. Veel leesplezier!

Laatste nieuws