Hier vind je grote kunst op grote afstand

Kunstliefhebbers opgelet: tussen 1 en 4 oktober moet je onder de rook van Amsterdam, namelijk in Hembrug zijn. Gedurende die dagen vindt namelijk de vijfde editie van kunstplatform BIG ART plaats in vijf enorme hallen van het industriële Hembrugterrein.
BIG ART

Coronaproof

Op het industriële Hembrugterrein (dat op de grens tussen Amsterdam en Zaandam ligt) staan enorme hallen. In vijf van die loodsen, die samen goed zijn voor bijna 7.000 vierkante meter oppervlakte, vindt het pop-up kunstplatform BIG ART plaats. Aangezien die ruimten zo groot zijn én het terrein zich midden in het groen bevindt, beschikt het evenement over zoveel ruimte dat bezoekers voldoende afstand kunnen houden.

Hedendaagse kunst

En dat is fijn, want zo kun je op een veilige manier allerlei kunst aanschouwen. Naar BIG ART komen namelijk tientallen hedendaagse kunstenaars, fotografen en ontwerpers. Samen zorgen zij voor een zeer diverse tentoonstelling waar dus schilderijen en foto's onder vallen, maar ook indrukwekkende (licht)installaties en wandwerken.

Geïnteresseerd? Klik hier voor meer informatie over het kunstplatform.

Laatste nieuws