Het septembernummer ligt nu in de winkels

De nieuwste editie van Elegance is uit! Wat er dit nummer zoal te lezen valt, lees je hieronder.
septembernummer

Herfstmode

Een septemberissue is niet compleet zonder de nodige dosis mode-inspiratie. Daarom vind je in dit nummer niet één, maar twee modeshoots, een uitgebreid trendreport waarin hoofdredacteur Hilde haar herfstfavorieten deelt en natuurlijk de laatste nieuwtjes op modegebied. Een tipje van de sluier: grove knits, smaragdgroen en romantische stoffen mogen de komende maanden niet in je garderobe ontbreken.

Powervrouw Diipa Büller-Khosla

Siert deze editie de cover en vertelt in een uitgebreid interview over de kracht van online charity: 'Fashion en goed doen gaan absoluut samen'.

Staycation

Reizen in tijden van corona blijft dubieus. Net als veel Nederlanders vierde ook de Elegance-redactie vakantie in eigen land. Zo ontdekten we Limburg per fiets en logeerden we in twee chique hotels in Den Haag en Amsterdam. Denk minibar-services waar je blij van wordt, diverse toprestaurants onder één dak en een heel fijne spa. Boeken dus, alvast voor de herfstvakantie...

En wat nog meer...

Scènes uit een huwelijk met modeontwerper Edwin Oudshoorn en zijn partner Nick Lynch, volop kunst- en cultuurinspiratie en een exclusief interview met Lady Anne Glenconnor. Op pagina 78 - 83 vertelt ze alles over haar nieuwste boek en leven als hofdame van niemand minder dan de Britse prinses Margaret: 'Ik ben benieuwd wat ze ervan had gevonden'. Veder kijken we binnen bij een historische herberg in de hoofdstad en delen chefkoks Wim de Beer en Jos Timmer, van restaurant de Kas in Amsterdam, hun succesvolle, seizoensgevonden recepten. Smullen!

Bestel Elegance hier

Trap het nieuwe seizoen stijlvol af en haal deze editie, die nu in de winkels ligt, in huis. Ontvang je 'm liever op de mat? Klik hier om 'm los te bestellen en hier om een abonnement af te sluiten. Veel leesplezier!

Laatste nieuws