De items van dit nieuwe Nederlandse modelabel verdienen een plekje in jouw garderobe

Binnenkort is de lancering van het nieuwe Nederlandse modelabel The Make. Wij kijken er naar uit, want dit label, dat het slow fashion speelveld uitbreidt, belooft onze kledingwensen te vertalen naar fijne items.
The Make

The Make

Waar wij op het gebied van mode bij zweren? Een duurzame garderobe waarin kwalitatief mooie en tijdloze kledingstukken de hoofdrol spelen. Op die manier bouw je een goede basis op die je eventueel aan kunt vullen met trenditems die meer opvallen en waarmee je oogverblindende combinaties maakt.

Het nieuwe modelabel The Make begrijpt ook dat mode niet snel hoeft te zijn en ontwierp tijdloze, leeftijdloze en seizoenloze essentials die gekarakteriseerd worden door een clean design, verfijnde details en een perfecte pasvorm.

Kledingstukken

Het nieuwe label van Nederlandse bodem is about to launce en ontwikkelde een eerste editie die bestaat uit dertig kledingstukken die, als je het ons vraagt, elke vrouw in haar garderobe zou moeten hebben. Denk aan kraakwitte blouse met dubbele revers, een broekpak van wol (hallo naderend najaar) en uiteraard een klassieke trenchcoat mét oversized fit. Allemaal in Europa gemaakt van hoogwaardige materialen. Precies zoals we het dus graag zien!

The Make zal volledig online aangeboden worden en alle stijlen zijn beschikbaar in beperkte oplage. Gedurende het jaar zullen nieuwe items toegevoegd worden die perfect te combineren zullen zijn met je eerdere aankopen. Klik hier om het label in te gaten te houden.

Laatste nieuws