Tip: lastminute tickets voor lezing Margaret Atwood

De wereldberoemde schrijfster, o.a. bekend van haar bestseller 'The Handmaid's Tale', is vanavond om 20.00 uur te zien in de Grote Zaal in TivoliVredenburg Utrecht en jij kunt daarbij zijn.
Tip: lastminute tickets voor lezing Margaret Atwood

Belle van Zuylenlezing

Al sinds 2005 wordt deze lezing gegeven in Utrecht door een buitenlands succesvolle auteur. Dit is toentertijd bedacht om het bijzondere gedachtegoed, wat vooral gericht was op emancipatie en gelijkheid, van schrijfster Belle te eren. Margaret Atwood doet dit jaar deze lezing, omdat zij op verschillende manieren onderzoek heeft gedaan naar onderwerpen als mannen en vrouwen, kunst en werkelijkheid en natuur en cultuur. De Belle van Zuylenring, die vanavond wordt uitgereikt, is haar van harte gegund. Door gezondheidsrisico's kan de lezing in Utrecht niet fysiek worden bijgewoond door Margaret zelf, maar het NOS journaal houdt vanavond een livestreamsessie met haar vanuit Canada.

Bij zijn? Er zijn nog een beperkt aantal plekken in de zaal beschikbaar voor17,50 euro via deze link of koop je tickets voor de livestream hier, hierbij kun je zelf de prijs bepalen variërend van3 tot17,50 euro, waarbij je voor de hoogste prijs de lezing opgestuurd krijgt naar je thuisadres. Het evenement vind plaats van 20.00 tot 21.30 uur.

Laatste nieuws