Liefdevolle items van het kledingmerk Afdeling Contact

Knuffelen met je dierbaren of even snel een kus geven zit er al ruim een halfjaar niet meer in. Hugo Loomeyer, oprichter van het duurzame Amsterdamse kledingmerk afdeling contact, heeft een manier bedacht om toch een beetje warmte en liefde te verspreiden...
Liefdevolle items van het kledingmerk Afdeling Contact

Verbinden met woorden

Contacttruien -en shirts gemaakt van biologisch katoen en gerecycled polyester met de liefdevolle woorden 'knuffel' en 'kus' erop is wat ons dichterbij elkaar moet brengen. Op anderhalve meter afstand zijn de teksten goed te lezen en zo kun je dus iedereen, op een veilige manier, liefdevol begroeten. Niet in staat om iemand te zien? Bij iedere order ontvang je ook een kaart die je op kunt sturen naar een dierbare. De sociale insteek van het merk is niet alleen gebaseerd op de huidige pandemie ook het digitale tijdperk draagt hier aan bij. Kortom: de wereld kan altijd wel wat meer liefde, positiviteit en humor gebruiken volgens het merk Afdeling Contact.

Wil jij ook meer positiviteit de wereld in brengen? De items zijn vanaf34,95 verkrijgbaar. Klik hier om favoriete items te bemachtigen voor zowel man, vrouw en kind.

Laatste nieuws