Chef Alain Caron deelt zijn ideale kerstmenu in de Crisp-app

Of je met kerst nu met een groot of klein gezelschap bent: lang tafelen met fijne mensen en smaakvolle gerechten staat op nummer 1. De Franse chefkok Alain Caron heeft samen met de supermarkt-app Crisp 'Menu de Noël' in elkaar gezet. Alleen het kookboek zelf is al om te smullen. Bon appetit!
Chef Alain Caron deelt zijn ideale kerstmenu in de Crisp-app

Eenvoud

Je hebt de keuze uit drie voor- of tussengerechten, drie hoofdgerechten en twee desserts. Bij allen staat culinaire eenvoud centraal. Je wil met kerst vaak iets nieuws proberen, maar niet de gehele avond in de keuken staan. Alain: "Met kerst vind ik het extra belangrijk dat ik zelf ook rustig aan tafel kan zitten. Ik wil niet uren in de keuken staan, maar samen zijn met mijn familie. Met goede ingrediënten hoef je niet veel te doen om fantastisch te eten." Wanneer je zin hebt in de: jambon supérieur met biet en sardinecrème dan kun je de ingrediënten bestellen via de Crisp-app. Zij bezorgen de benodigdheden in de juiste hoeveelheid vlak voor kerst bij je thuis met eventueel nog de aanbevolen wijn en borrelhappen erbij. Kortom: geen excuus meer om geen Frans sterrengerecht te serveren deze kerst.

Vanaf vandaag vind je het gehele kerstmenu in de Crisp-app en kun je jouw bestelling (vanaf12,49) plaatsen. De app is te downloaden in de app en Google Play store.

Laatste nieuws