Terugblik jaarhoroscoop 2020: stier 21 april t/m 20 mei

Wat beloven de sterren jou voor 2021? Dat lees je begin december in de nieuwste Elegance. Om het wachten te verzachten delen wij de horoscoop over 2020 nog een keer met je. Zijn de voorspellingen uit gekomen?
@media (max-width: 679px){#fig-614d4f0bdb31a img.lazyloading{background: #eee;}#fig-614d4f0bdb31a img{#fig-614d4f0bdb31a img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-614d4f0bdb31a img.lazyloading{background: #eee;}#fig-614d4f0bdb31a img{#fig-614d4f0bdb31a img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-614d4f0bdb31a img.lazyloading{background: #eee;}#fig-614d4f0bdb31a img{#fig-614d4f0bdb31a img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-614d4f0bdb31a img.lazyloading{background: #eee;}#fig-614d4f0bdb31a img{#fig-614d4f0bdb31a img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}Terugblik jaarhoroscoop 2020: stier 21 april t/m 20 mei

Persoonlijk

Je kunt je in 2020 bewuster worden van wie je werkelijk bent en wat je écht wilt in het leven. Dat is te danken aan de rebelse planeet Uranus die door Stier reist (en daar de komende jaren blijft!). Hoewel je een enorme behoefte hebt om je met anderen te verbinden en onderdeel te zijn van een groep, voel je tegelijkertijd de behoefte om helemaal je eigen gang te gaan, los van elke groepsdwang en de normen en waarden van je sociale achtergrond. Daarbij kun je bijna puberaal opstandig zijn, wat losstaat van je leeftijd.Het kan dan ook niet anders of je voelt je het meeste thuis in kringen van vrijzinnige kunstenaars en bohemiens. Misschien dat je social circle daarvoor een kleine aanpassing moet ondergaan. Dat je op zoek gaat naar nieuwe vrienden en dat je van sommige oude vrienden wat meer afstand neemt. Elke verandering kan voelen als een bevrijding, een opluchting. Dat is misschien nieuw voor je, omdat de meeste Stieren het liefst alles bij het oude laten. Maar niet nu. Je kunt de neiging hebben om ervaringen te verzamelen alsof je een gigantische bucketlist aan het afwerken bent. Hoewel die ervaringen je helpen bij je ontwikkeling, kan het tempo soms wel een beetje lager. Dan heb je meer tijd om alles te verwerken en een plekje te geven.

Liefde 

Door de onvoorspelbare energie van Uranus heb je in de liefde behoefte aan spanning en nieuwe ervaringen. Dat past uitstekend bij een bestaan als single. Dan heeft Tinder waarschijnlijk al snel geen geheimen meer voor je. En verschijnt er een man die meer dan de moeite waard is, dan kun je last hebben van koudwatervrees. Misschien is dit niet de beste periode om te kiezen voor huisje-boompje-beestje. Geef jezelf tijd en ruimte om een vorm te vinden voor de liefde. Er is ook een risico dat je je hart verliest aan een rolling stone, het type man dat zich overal thuis voelt, waar hij zijn hoofd maar neerlegt, zoals in het beroemde lied.Heb je een vaste relatie? Dan kan die er buitengewoon stabiel en harmonieus uitzien. Toch kun jij onder de oppervlakte soms worstelen met het rotsvaste fundament dat je samen met je partner hebt gecreëerd. Uranus kan je het gevoel geven dat er iets moet veranderen. Vooral als je de afgelopen jaren veel emoties, irritaties en frustraties hebt ingeslikt. Benut 2020 om open en eerlijk te bespreken wat je voelt en dat je misschien meer ruimte nodig hebt. Hoewel je dat ingewikkeld vindt, omdat je bang bent hem (of haar) te kwetsen, kun je een manier zoeken waarop je allebei meer ruimte hebt, meer jezelf kunt zijn en je toch sterker verbonden kunt voelen met elkaar. Het sleutelwoord is vriendschap. Samen kun je ontdekken dat je nog steeds elkaars beste vriend bent.

Carrière 

Geen enkel onderdeel van je leven kan zich onttrekken aan de kleine revolutie die Uranus in je leven teweegbrengt. Dus ook op het gebied van je werk moet het anders, beter, vrijer. Dat is een uitermate gunstige energie als je droomt van een leven als zelfstandig ondernemer. Dan kan Uranus je net dat zetje geven dat je over de angst heen helpt voor een onzeker bestaan. Om vervolgens te ontdekken dat er een wereld op je wacht, waarin je echt het verschil kunt maken. Cruciaal is je talent om te netwerken. Uranus houdt van social media, nieuwe vrienden maken en laten zien aan de wereld dat je er bent. Dus je zult merken dat je extroverter bent dan normaal en eerder de telefoon pakt om even te horen hoe het met een oude collega is. En dan kan het toeval zomaar toeslaan, als je hoort dat er een baan is vrijgekomen, die jou past als een handschoen. Een kruiwagen royale waarin jij enthousiast plaatsneemt. Denk niet dat je dan voor de komende tien jaar wel gebeiteld zit. Verandering blijft een cruciaal onderdeel van je carrière. Misschien is het een idee om eens te praten met een detacheringsbureau of andere bemiddelaar die van ‘veranderingsprocessen’ zijn sterke punt heeft gemaakt. En misschien ben jij het zelf wel, die zich gaat bekwamen in veranderingsmanagement. Niets zo veranderlijk in 2020 als… de Stier!

Laatste nieuws