Terugblik jaarhoroscoop 2020: waterman 21 januari t/m 18 februari

Wat beloven de sterren jou voor 2021? Dat lees je begin december in de nieuwste Elegance. Om het wachten te verzachten delen wij de horoscoop over 2020 nog een keer met je. Zijn de voorspellingen uit gekomen?
Terugblik jaarhoroscoop 2020: waterman 21 januari t/m 18 februari

Persoonlijk

Je kunt in 2020 steeds meer het gevoel hebben dat alles in je leven draait om de vorm en om het geld en dat de inhoud en de geest niet voldoende aandacht krijgen. Je bent je er zeer van bewust dat jij dit zelf doet, maar het lukt je waarschijnlijk (nu nog) niet om te zien hoe het anders kan. Stille frustratie en soms een leeg of enigszins somber gevoel kunnen daardoor zo af en toe de kop opsteken. In feite is dit een signaal dat je te ver bent afgedwaald van wat je echt in het leven wilt. Maak je er niet te veel zorgen over, maak het niet groter dan het is, maar luister er wél naar. Volgend jaar komt Saturnus op bezoek bij Waterman, dan is het moment aangebroken om diep in dit gevoel van onvrede te duiken en concrete stappen te zetten. Nu is je geest nog aan het inweken. Daarom zou het goed zijn om te onderzoeken welke mogelijkheden je hebt, welke onvervulde verlangens er in je leven zijn. Maak een moodboard met afbeeldingen die jouw ideale leven laten zien of verzamel biografieën van mensen die jou inspireren. Maar dwing jezelf niet tot verandering, als de tijd rijp is komt het vanzelf.Jouw grote lichtpunt in deze periode is de natuur. Daar voel je meer verbinding en rust, daar is de leegte ineens weg. Ga dus zo vaak mogelijk naar buiten, naar het strand of de bossen.

Liefde 

Met jouw persoonlijke planeet Uranus in Stier neemt de liefde weer een grotere plek in in je leven. Als je single bent of een vrijblijvende relatie hebt, dan durf je de ander dichterbij te laten komen. Stap voor stap want je hebt geen haast, maar het voelt wel goed. De keuzes die je in de liefde maakt zijn gebaseerd op een diep gevoel van vertrouwen. De partner waar je nu voor kiest kan stabiliteit en een aards en rustig samen genieten in je leven brengen. En waar je vroeger zou gaan voor spanning en avontuur, weet je het nu veel beter te waarderen als hij er voor je is en samen boodschappen wil doen. Kortom je uitgangspositie om een vaste relatie aan te gaan is uitstekend. Al zijn er natuurlijk altijd Watervrouwen die zich helemaal nooit laten temmen, zelfs niet als Uranus in Stier staat. De Watervrouw met vaste partner kan merken dat de relatie in een rustiger vaarwater komt. De jaren dat elk stukje territorium bevochten moest worden zijn voorbij en je kunt nu ook tevreden zijn als je hand in hand op de gezamenlijke bank zit. Samen eten en drinken kan een grotere plek krijgen in de relatie en ook de beleving van de erotiek kan een verandering doormaken. Zachtheid en tederheid komen in de plaats van het passionele vuurwerk waar je misschien verslaafd aan was. Maar het mooie is dat je daar weleens perfect gelukkig mee zou kunnen zijn.

Carrière 

Binnen je carrière kun je het gevoel krijgen dat je bent aangekomen op een eindstation. Veel meer dan wat je tot nu toe hebt bereikt, valt er niet te behalen. Daardoor kan een onrustig gevoel ontstaan, maar door Uranus in Stier, zal de bereidheid om te veranderen momenteel niet groot zijn. Waarschijnlijk zullen de meeste Watermannen dan ook op hun plek blijven, terwijl ze tegelijkertijd wat frustratie voelen omdat er toch ‘meer’ moet zijn. Dat is er ook en het komt ongetwijfeld op je pad, maar anders dan in de periode die je vorig jaar afsloot, ligt het tempo in 2020 lager en is er minder dynamiek. Dat geeft je de kans om een nieuwe koers goed te overdenken, waardoor het een grote, fundamentele stap kan zijn. Gewoon nog even geduld houden. Ondertussen is het een uitstekend idee om jezelf voor te bereiden op een nieuwe fase door een of meerdere opleidingen te volgen. Luister daarbij naar je hart en vergeet even of het nuttig is, of je er geld mee kunt verdienen. Het is belangrijk dat je wat gaat freewheelen, dan kom je volgend jaar of het jaar erna, als Saturnus in het teken Waterman staat, tot een stap die beter aansluit bij dat wat je echt nodig hebt in je werk: diepe bevrediging.

Laatste nieuws