De perfecte start van 2021

Het nieuwe jaar starten we helaas niet met een bezoek aan je favoriete kappers- of kledingzaak en we vliegen ook niet naar een bruisende stad voor een feestelijk begin. Wél ontvang je voor slechts €30 euro acht Elegance edities thuis. Je gedachten laten afdwalen onder het genot van inspirerend leesvoer. Dat klinkt als een goed vooruitzicht toch?
De perfecte start van 2021

Happy new year

Elegance-lezeressen zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mode, beauty, kunst en cultuur en culinaire zaken. Als je denkt dat er niet veel ontwikkelingen zijn tijdens quarantaine heb je het (gelukkig) mis. Elegance interviewt de meest inspirerende gasten, laat je wegzwijmelen bij modeshoots en geeft je de nodige tips om er thuis een feestje van te maken. Las acht keer per jaar thuis een me-time moment in of neem hem mee naar het park wanneer de zon weer begint te schijnen. De lente-, zomer-, herfst- en winterspecials belanden zo bij je op de deurmat. Yes!

Wil jij gebruik maken van dit lichtpuntje tijdens corona? Of kan iemand anders wel een goed begin gebruiken? Voor slechts €30 euro heb je het hele jaar plezier van de fijnste verhalen. Klik hier.

Laatste nieuws