Make-A-Wish vervult allerliefste wensen van ernstig zieke kinderen

Als kind hoor je zorgeloos buiten te spelen en te lachen met vriendjes. Wat als je zorgeloze kinderjaren veranderen in ziekenhuisbezoeken, bezorgde gesprekken en medicijnen? De allerliefste wensen van deze kinderen in vervulling laten gaan is het doel van Make-A-Wish.
Make-A-Wish vervult allerliefste wensen van ernstig zieke kinderen

Dit is je wereldje geworden

Prinses of actrice zijn of juist de kerstman ontmoeten is een greep uit de vele wensen. Die wens in vervulling laten gaan is toch het mooiste wat er is? Met de recent gelanceerde campagne 'dit is je wereldje geworden' hoopt het goede doel op nieuwe donateurs om de allerliefste wensen van zoveel mogelijk zieke kinderen in vervulling te laten gaan. Een allerliefste wensvervulling - een Wish Journey- is een zorgvuldig geplande reis. Vanaf het moment dat er een wensgesprek plaatsvindt tot aan de daadwerkelijke wensvervulling en lang daarna heeft het een positieve impact op een kind en gezin.

Wens

Make-A-Wish Nederland zet alles op alles om zoveel mogelijk allerliefste wensen van ernstig, soms zelfs levensbedreigend zieke kinderen tussen 3 en 18 jaar te vervullen. Dit doet de stichting met ongeveer 400 zorgzame vrijwilligers, ouders, ziekenhuizen en business partners die samen alles uit de kast halen om het onmogelijke onvergetelijk te maken. Tijdens de wensvervulling kan een ernstig ziek kind en het gezin hun gedachten verzetten en écht genieten. Dat gebeurt niet alleen tijdens de wensvervulling zelf. Het verzinnen van de wens, het proces er naar toe en de mooie herinnering achteraf maakt het een bijzonder impactvolle ervaring waar de kinderen nog lang op zullen teren.

Gun jij het deze kinderen ook om weer even onbezorgd kind te zijn en een ware prinses of actrice te zijn? Doneren doe je via deze link en hier bekijk je de ontroerende campagne video.

Laatste nieuws