Zoveel gaf koningin Máxima uit aan nieuwe kleding in 2020

Ze zag er prachtig uit, maar heeft daarvoor ook flink in de buidel getast.
Koningin Máxima

Koningin Máxima ziet er altijd prachtig uit. Maar daar moet ze wel flink voor in de buidel tasten.

Nieuwe kleding

Modeblog UFO No More zocht uit hoeveel de verschillende royals uitgaven aan nieuwe kleding in 2020. En hoewel Máxima's budget verre van schamel was, neemt ze toch pas de vierde (of eigenlijk derde) plek in op de lijst.

Prinses Charlene van Monaco eindigde bovenaan het overzicht. Ze kreeg deze discutabele eer doordat ze in maar liefst 74 nieuwe outfits werd gespot en daar zo'n 100.000 voor neerlegde.

Zoom fashion

De tweede plek gaat naar hertogin Kate Middleton. Met 134 nieuwe kledingstukken, waarin ze vooral via Zoom werd gespot, eindigt de teller bij haar op zo'n 85.000 uitgegeven euro's. Meghan Markle had op de derde plek gestaan, maar die had ineens geen behoefte meer aan al dat koninklijke gedoe. Zij moet dus een ander excuus verzinnen om de 50.000 euro die ze uitgaf aan haar 81 nieuwe items, goed te praten.

83 Nieuwe items

Dit betekent dat de vierde plek eigenlijk de derde plek is en daar vinden we dus onze koningin. Máxima droeg 83 nieuwe items en dat kostte haar net iets meer dan 49.000 euro. Overigens is het misschien wel eerlijk om erbij te benoemen dat het koningspaar, nog voor de uitbraak van het coronavirus in Nederland, op staatsbezoek is geweest naar Indonesië. En dat soort reisjes zijn natuurlijk nooit goedkoop als het om fashion gaat.

Laatste nieuws