De nieuwe Netflix-serie die echt op je lijstje moet

Iedereen die groot fan is van Girlmore Girls, kan haar hart ophalen.
Ginny & Georgia

Heb jij Bridgerton, Lupin en The Queen's Gambit al van je Netflix-lijstje gestreept en ben je nu in een zwart serie gat gevallen? Geen zorgen, er staat al weer een nieuwe must- see op je te wachten: Ginny & Georgia.

Nieuwe serie

Iedereen die groot fan is van Girlmore Girls, kan haar hart ophalen. Netflix komt namelijk met een nieuwe serie die wel heel veel weg heeft van het origineel.

De nieuwe show, genaamd Ginny & Georgia, zal 10 afleveringen bevatten. De serie gaat over de 15-jarige Ginny (Antonia Gentry) en haar 30-jarige moeder Georgia (Brianne How). Ze verhuizen naar een andere stad in de hoop op een nieuw begin. Maar de geheimen uit het verleden van Georgia brengen hun plan in gevaar.

Gelijkenissen

De onhandige tiener schijnt zich, net als in Girlmore Girls, vaak volwassener te voelen dan haar moeder. En laat die moeder nou ook als 'onweerstaanbaar én dynamisch' worden omschreven.

Volgens Deadline, wil moeder Georgia haar dochter Ginny een stabieler leven bieden. Daarom verhuist het gezin naar het prachtige New England. Enne, laat deze stad nou ook een prestigieuze school hebben en een restauranthouder die wel veel weg heeft van Luke.

De serie zal vanaf 24 februari te zien zijn op Netflix.

Laatste nieuws