De nieuwe Elegance ligt nu in de winkel!

Dit kun je verwachten in de nieuwe editie.
Elegance

Hoera, de nieuwe Elegance ligt in de winkel! Wat je kunt verwachten in deze editie vol couture en lenteklassiekers? Lees mee.

Mode
Van denim tot pakken en van zomers zwart tot poederrozen, je vindt maar liefst 8 pagina's met de nieuwste trends inclusief alle items om meteen te shoppen. Verder zie je de lentemode gepresenteerd door drie inspirerende vrouwen en de mooiste topstukken uit de Couture collectie van de grote modehuizen. Ook nemen we je mee op een trip down memory lane en blikken terug op zes mode-iconen van vroeger, zoals Bianca Jagger en Brigitte Bardot, die ons nog altijd weten te inspireren op het gebied van mode. Niet te vergeten: de musthaves van Lonneke Nooteboom en de favorieten van creative director bij Citizens of Humanity Marianne McDonald. En dan kun je ook nog eens €500 shoptegoed van Citizens of Humanity winnen!

Interviews
In de rubiek Scènes uit een Huwelijk spreken we deze keer met Antje Monteiro en Dennis van Tamelen. Ook Zoomde Elegance exclusief met Oscarwinnares Kate Winslet over het krachtige liefdesverhaal en hoe belangrijk het is om in het filmwereldje ‘eerlijk tegen jezelf te blijven’. Verder neemt Humberto Tan in de aanloop naar de eerste uitzending van zijn gloednieuwe talkshow Humberto met Elegance zijn drukke week door.

Travel & lifestyle
Behalve het nieuwste woon-, travel- en culinieuws, krijg je ook een kijkje in het Milaans art-deco appartement van de Italiaanse weddingplanner Alessandra Fabi. Ook niet overslaan: we spraken Nigella Lawson over haar nieuwe kookboek Koken, eten, leven en deelt ze vijf heerlijke persoonlijke recepten.

Kunst & cultuur
Je vindt zoals altijd de culturele tips op het gebied van film & tv, kunst en theater & muziek, en we interviewden altsaxofonist Tom van der Zaal, directeur van museum Voorlinden Suzanne Swarts en actrice Lottie Hellingman die speelt in de eerste Nederlandse bioscoopfilm over Anne Frank. Ook lees je alles over de Britse paleontoloog Mary Anning die allerlei fossielen van belangrijke dinosaurussen blootlegde, maar als vrouw niet de erkenning kreeg die ze verdiende.

Beauty
Het is weer tijd voor zachte tinten. Die matchen perfect met de pastels die we zoveel zagen op de catwalk. Houd het clean dit seizoen en focus je vooral op een gezonde gloed. Wij hebben de mooiste producten alvast voor je verzameld.

De nieuwe Elegance ligt nu in de winkel. Wil je liever niet de deur uit? Bestel hem dan HIER.

Laatste nieuws