Schilderen op nummer voor volwassenen én kinderen

Schilderen op nummers stelt iedereen in staat de kunstenaar in zichzelf te ontdekken.
schilderen

Schilderen is leuk. Niet alleen voor volwassenen, ook kinderen kunnen er vaak veel plezier aan beleven! Schilderen op nummer kind is iets nieuws, het maakt schilderen niet alleen nóg leuker, maar ook makkelijker om te leren. Schilderen op nummers stelt iedereen in staat de kunstenaar in zichzelf te ontdekken.

Wat houdt schilderen op nummer in?

Deze methodiek is zowel voor kinderen als voor volwassenen, aangezien je hiermee uitzonderlijke schilderijen tot stand laat komen! De werkwijze is als volgt: kinderen of volwassenen kunnen een bestaande foto uitkiezen van bijvoorbeeld het hoofd van een leeuw, vervolgens wordt dit hoofd onderverdeeld en vele kleine vakjes. Deze vakjes, vlakken of velden zijn genummerd. Zo ontstaat de mogelijkheid om de vakjes in te kleuren met allerlei kleuren verf, hierdoor ontstaat er een prachtig schilderij met allerlei kleurencombinaties. Dankzij de eenvoudige schildertechniek kan werkelijk iedereen een mooi schilderij fabriceren. Je hoeft hier écht niet creatief voor te zijn. Met verf spelen was nog nooit zo leuk!

Zelf foto’s opsturen om te gebruiken voor painting by numbers

Vaak kun je naar de fabrikant een eigen foto opsturen - vervolgens wordt deze foto op een aantal criteria beoordeeld; is het mogelijk om deze foto op te delen in verschillende vakjes met nummers?

Zo ja, kan jij, of jouw kind ermee aan de slag. Wat dacht je van een Spongebob schilderij? Of een ander stripfiguur? Er is genoeg mogelijk met het schilderen op nummers en schilderen op nummers is écht niet alleen leuk voor kinderen – volwassenen kunnen er vaak ook niet genoeg van krijgen.

Zie jij een toekomstige Picasso in jouw kind? En wil jij daarnaast ook gewoon een gezellige tijd doorbrengen met jouw kind? Dan kunnen we stellen dat schilderen op nummers écht iets voor jullie is!

Laatste nieuws