Wat leuk! Chantal Janzen kruipt na lange tijd weer in de rol van Glinda uit musical Wicked

'Vandaag precies 12,5 jaar geleden ging de musical Wicked in première in Nederland', aldus het bericht op Instagram.

Chantal Janzen Wicked

Superleuk nieuws voor Chantal Janzen: de duizendpoot mag namelijk weer – na 12,5 jaar – terug in haar rol kruipen als Glinda uit de musical Wicked. Recent is namelijk aangekondigd dat Chantal zich mag aansluiten aan de line-up van The Best of Musicals op 29 juni. Wat leuk!

The Best of Musicals

Tijdens The Best of Musicals mag Chantal dus na bijna dertien (!) jaar, weer terug kruipen in de rol als het personage Glinda, zo laat het officiële account van de organisatie weten op Instagram.

"Met trots mogen we aankondigen dat Chantal Janzen aan de line-up is toegevoegd van The Best of Musicals. Vandaag precies 12,5 jaar geleden ging de musical Wicked in première in Nederland. Chantal speelde hierin de populaire en stijlvolle Glinda, naast Willemijn Verkaik als de groene heks Elphaba. We zijn zeer verheugd om aan te kondigen dat Chantal op 29 juni na lange tijd weer op het musical podium wil staan, exclusief voor The Best of Musicals in de Ziggo Dome. Mis dit niet! ✨", luidt het bericht.

Nog leuker is dat Chantal samen met Willemijn Verkaik op het podium in de Ziggo Dome zal verschijnen. Een little trip down memory lane, dus!

Grote namen en musicals

Naast Chantal én Willemijn, zullen er nog heel veel andere grote namen verschijnen op het podium op 29 juni. Zo zullen onder anderen Bridget Heitzer, René van Kooten en Freek Bartels te zien zijn in de Ziggo Dome.

Ook zijn er al een aantal nummers uit musicals bekendgemaakt. Zo zullen er nummers uit onder anderen The Lion King, Frozen, The Greatest Showman, We Will Rock You, Dreamgirls, Hamilton, Sister Act en Jesus Christ Superstar te horen zijn. Dat klinkt goed!

Personality
  • RTL
  • Adobe Stock