Hier overnacht je tijdens TEFAF Maastricht

Over een kleine maand is het zo ver: van 5 tot 15 maart staat Maastricht in het teken van 's werelds grootste kunst-, antiek- en designbeurs de TEFAF.
Hier overnacht je tijdens TEFAF Maastricht

Kunstliefhebbers

TEFAF Maastricht is een must-visit voor liefhebbers van kunst, antiek en design en belooft ook dit jaar weer een waar spektakel te worden. De beurs vindt plaats in met MECC, maar zoals voorgaande jaren ook het geval was, zal niet alleen die locatie in het teken staan van kunst, maar de hele stad. Genoeg reden dus om begin volgende maand naar de Limburgse hoofdstad te reizen en je onder te dompelen in kunst en cultuur.

Overnachten

Aangezien de beurs tien dagen duurt, snappen wij wel het al als je geen daguitje organiseert, maar meteen een paar dagen het huis verlaat. Nog op zoek naar een fijne plek om te overnachten? Elegance tipt Hoeve Beusdalshof. Het hotel ligt op tien kilometer afstand van het MECC en is met acht unieke suites gemoedelijk klein.

Bij het hotel vind je een lounge waar je heerlijk kunt ontbijten en een salon waar ook kunst tentoon wordt gesteld. Tijdens de TEFAF aanschouw je in deze galerie de expositie 'Vulnerability'.

Laatste nieuws