Dit is het favoriete liedje van prins George

Ook de jonge prins George luistert graag naar muziek, maar het liedje dat hij het liefst elke dag luistert zou je absoluut niet verwachten. Het gaat namelijk over het iconische Engelse voetballied Three Lions.
Dit is het favoriete liedje van prins George

Voetbalfan

In het ochtendprogramma Lorraine van ITV vertelde komiek Frank Skinner, die de track samen maakte met zijn collega David Baddiel en The Lightning Seed, dat prins George groot fan van de nationale voetbalclub is. Hij sprak prins William afgelopen november tijdens Royal Variety, waar de prins dit liet weten.

“Ik schudde hem de hand en we spraken enkele minuten met elkaar. Hij zei tegen me: Ik luister elke ochtend naar je voetballiedje’. En ik dacht: dat moet een leugen zijn. Maar zou de koninklijke familie liegen?”, vertelde Skinner in de show. Hij besloot erop door te gaan waarna de prins vertelde: "George staat erop dat het liedje elke dag wordt gespeeld." Ondanks de royalstatus wist Skinner niet precies wie George was: “Ik wilde eigenlijk zeggen ‘wie’? Maar ik vond het wel een leuk idee dat ze ernaar luisteren”, vertelde hij.

39306428_BSR_AGENCY
window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'taboola-below-article-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5fcc2fd290308', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws