9x inspiratie voor winterse outfits

Het blijft lastig om te variëren met leuke outfits in de winter. Een spijkerbroek, trui en laarzen zijn de meest voor de hand liggende opties. Om te laten zien dat het ook anders kan, delen we deze negen outfit-ideeën.
9x inspiratie voor winterse outfits

1. Regenjas met colbert en coltrui

Weet je niet precies of de zon gaat schijnen of dat je een regenbui over je heen krijgt; deze outfit is de oplossing. Door de verschillende lagen ben jij voorbereid op ieder weertype.

2. Geblokte jas en broek

Waarom maar één geprint item dragen wanneer het er ook twee kunnen zijn? Geblokte items in ongeveer dezelfde kleuren zijn goed met elkaar te combineren en zorgen voor een speels effect.

3. De dubbele trui

Op dit moment hebben we er nog geen last van gehad, maar het kan zomaar gebeuren dat het zo koud wordt dat één trui niet genoeg is. Draag die tweede trui over je schouders zodat je deze bij de hand hebt wanneer het opeens heel koud is.

4. Opvallende jas met gekleurde broek

Er bestaan weinig kledingstukken die vrolijker zijn dan een gekleurde fluffy jas. Combineer deze met een gekleurde broek om zo meer kleur te geven aan de donkere dagen.

5. De dubbele jas

Draag je favoriete colbert gewoon door in de winter door deze te combineren met een lekkere warme trui en een dunne jas er overheen.

6. Gestikte jas met mooie jeans

Het is makkelijk om te gaan voor een volledig zwarte outfit in de winter, maar deze combinatie van gestikte jas met blauwe jeans is minstens net zo mooi.

7. Puffer jas en midi jurk

Je favoriete jurk blijven doordragen tijdens de koude maanden? Het kan, zolang je er maar wel een lekkere warme jas overheen draagt.

8. Natuurlijke tinten

Ondanks dat witte spijkerbroeken vaak worden geassocieerd met zomer, kunnen deze ook prima in de winter worden gedragen. Combineer deze met een trui en warme jas in dezelfde natuurlijke tinten.

9. Blauwe jeans met beige jas

Niets is zo classy als een mooie donkerblauwe jeans met beige jas.

Laatste nieuws