Pulitzer Amsterdam viert Hotelnacht 2020 met Lindt

Hotelnacht keert in 2020 voor de achtste keer terug naar Amsterdam. Voor deze gelegenheid sloeg Pullitzer Amsterdam de handen ineen met Lindt om een heus chocoladefestijn in het hotel te organiseren.
Pulitzer Amsterdam viert Hotelnacht 2020 met Lindt

Feest

2020 belooft een feestelijk jaar te worden voor het Pulitzer. Dit jaar bestaat het hotel namelijk 50 jaar. Een gouden jaar dus, dat meteen goed wordt afgetrapt, en wel op een zoete manier. Het hotel gaat tijdens de achtste editie van Hotelnacht, die plaatsvindt op 18 januari, naar eigen zeggen door het Lindt door een samenwerking met de Zwitserse chocolaterie. Wat je kan verwachten? Een overvloed aan chocolade.

Chocolicious

Als jouw hart, net als dat van ons, sneller gaat kloppen van Lindt chocolade, moet je die nacht aanschuiven in Pulitzer’s Bar. Daar kun je namelijk genieten van Lindt chocolade-geïnspireerde cocktails, golden oldies en bovenal chocolade in alle soorten en maten. Klinkt goed, toch? En als je een van de speciaal gecreëerde 'chocoladedrankjes' bestelt, krijg je een gouden ticket waarmee je kans maakt op een enorm chocoladepakket van Lindt.

Tafelen met chocolade kan ook. In de met chocolade-versierde Garden Room van het hotel kun je het 'chocolicious driegangendiner' beleven. Voor €59 (inclusief diverse drankjes) proef je smakelijke gerechten met een twist van chocolade. Wij hebben 18 januari al groot in onze agenda gemarkeerd...

Om een tafel voor het driegangendiner te reserveren, klik je hier

Laatste nieuws