Recap van de Golden Globes

Zondagavond werden de felbegeerde Golden Globes uitgereikt voor de 77ste keer aan inspirerende film- en televisieseries. Net zoals bij de Oscars, werd ook hier flink uitgepakt wat betreft de outfits.
Recap van de Golden Globes

Award-seizoen

De eerste twee maanden van het jaar staan volledig in het teken van diverse award-shows. De uitreiking van de Golden Globes was de eerste en zal al binnenkort worden opgevolgd door de BAFTA’S, SAG Awards, Grammy’s (voor muzikanten) en natuurlijk de Oscars.

Winnaars

De avond draaide natuurlijk om de uitreiking van de prijzen. Zo ging de film 1917 met twee Golden Globes naar huis. Once Upon a Time in Hollywood, favoriet van de redactie, sleepte drie awards binnen. En ondanks dat de bekende film The Irishman voor vijf Golden Globes was genomineerd, vielen zij niet in de prijzen. Andere winnaars? The Crown, Chernobyl, Fleabag en Succession.

Creaties

Omdat het rode loper moment bijna net zo belangrijk is als de prijzen die worden uitgereikt, pakken de aanwezige sterren flink uit met hun outfits. Van Fendi en Valentino tot Christian Dior, Louis Vuitton en Balmain... Dit zijn onze favoriete looks van de avond.

Jennifer Anniston in Dior

Zoë Kravitz in YSL

Jennifer Lopez in Maison Valentino

Joey King in Iris van Herpen

Margot Robbie in Chanel

Cate Blanchett in Mary Katrantzou

Gwyneth Paltrow in Fendi

Charlize Theron in Dior

Scarlet Johansson in Vera Wang

Michelle Williams

Laatste nieuws