Sarah Ferguson heeft begrip voor Meghan Markle

Dat Meghan wordt geplaagd door de Britse media is nog zacht uitgedrukt. Seksistisch en racistisch commentaar zijn bijna niks bijzonders meer. "Het moet erg moeilijk zijn voor haar, ik kan me voorstellen wat zij meemaakt," zegt Sarah over de hertogin van Sussex. In een interview met de Arabische Vogue noemt ze haar modern en fantastisch.
Sarah Ferguson heeft begrip voor Meghan Markle

Vermoeiend

De ex van Prins Andrew heeft lof voor Harry's vrouw. "Ze gaf haar acteercarrière op voor een leven aan het Britse hof. Ze was dus al beroemd. Waarom gunnen we dit haar niet?" Advies geeft Ferguson liever niet, omdat dit uit zijn verband kan worden getrokken door de media. "Ik heb in Meghan's schoenen gestaan. Er is altijd een deel negatief, en dat is zo vermoeiend en triest. Ik verafschuw pesten en heb medelijden met haar, omdat ik dit ook heb meegemaakt."

Sarah heeft inmiddels geleerd om te gaan met negativiteit, maar blijft zelf ook nog steeds middelpunt van roddelverhalen. "Het blijft moeilijk."

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'taboola-below-article-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f64ac301d0ce', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws