Dit is de sportieve hobby van hertogin Kate

De opmerking: "De hertogin is een goede atlete", verbaast ons niks. De hertogin is begonnen aan een nieuwe sportieve hobby en een bron rondom de royal is gelijk lovend over haar sportprestaties.
Dit is de sportieve hobby van hertogin Kate

Tennis 

Tussen alle werkbezoeken en qualty-time met haar grote gezin, vindt de hertogin tijd voor zichzelf. Zo is ze begonnen aan het nemen van tennislessen. "De prins en zijn vrouw kiezen ervoor om hun tennisprestaties te verbeteren. De hertogin kwam hier al tijdens haar laatste zwangerschap.", laat een bron van de exclusieve Hurlingham-club in Fulham weten. "Het koninklijke paar nemen regelmatig hun drie kinderen mee en zij spelen dan op de speelplaats en hebben lol terwijl hun ouders tennisballen overslaan."

Zowel Kate als haar man zijn grote tennisfans en worden bijna jaarlijks bij het jaarlijkse Wimbledon gezien. Ook hebben ze een tennisbaan bij hun landhuis Anmer Hall in Norfolk.

28226713_BSR_AGENCY
window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'taboola-below-article-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f7563992b484', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws