Kate Middleton schittert in Alexander McQueen jurk

De hertogin van Cambridge werd tijdens het jaarlijkse Diplomatic Corps Reception gespot in een prachtige jurk van ontwerper Alexander McQueen. Haar outfit maakte ze af met diamanten juwelen.
Kate Middleton schittert in Alexander McQueen jurk

Buckingham Palace

Tijdens het speciale evenement dat jaarlijks georganiseerd wordt door koningin Elizabeth, koos de toekomstige koningin voor een prachtige donkerblauwe fluwelen ensemble van Alexander McQueen. Deze combineerde zij met een diamanten ketting en ring. Ook droeg ze de Lover’s Knot tiara, die speciaal voor Diana was gemaakt als huwelijksgeschenk.

White tie

Het evenement is nogal een ding voor de koninklijke familie. Van de aanwezigen wordt verwacht dat de mannen volledig in pak komen en de dames een lange jurk dragen, diamanten, tiara’s en Royal Orders worden geshowd. Ook de koningin zag er stralend uit. Bekijk de beelden hieronder.

41750221_BSR_AGENCY

 

41750231_BSR_AGENCY
41750227_BSR_AGENCY
window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'taboola-below-article-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f754c47bc2c1', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws