Grote zorgen om prinses Beatrice

Vrienden en naasten van prinses Beatrice maken zich grote zorgen om de prinses, vanwege het schandaal rondom haar vader, prins Andrew.
Grote zorgen om prinses Beatrice

Bezorgd

Beatrice is namelijk van plan om volgend jaar met haar verloofde Edoardo Mapelli Mozzi te trouwen, maar vreest dat alle ophef rondom haar vader de overhand zal nemen die dag.

"Iedereen is bezorgd om Bea. Ze verdient het om de bruiloft te krijgen die ze wil en het publiek gaat helemaal los op haar vader", vertelde een paleisbron aan Entertainment Tonight.

Schandaal

Haar vader, prins Andrew, ligt al jaren onder vuur door zijn langdurige vriendschap met de inmiddels overleden miljardair Jeffrey Epstein. Die werd eerder in Florida tot een gevangenisstraf veroordeeld wegens sexueel misbruik van minderjarige meisjes.

Hij werd afgelopen zomer opnieuw door justitie vervolgd, ditmaal in New York wegens zwaardere aanklachten over een pedofiel sexnetwerk dat hij zou runnen.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'taboola-below-article-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f65f3432627e', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws