Tip: last minute tickets voor het theater

Nog op zoek naar een leuke bezigheid voor jou en je familie tijdens kerst? Wij geven je het verlossende antwoord: het theater. Deze twee voorstellingen zijn leuk voor het hele gezin.
Tip: last minute tickets voor het theater

Ballet

De Notenkraker is een van 's werelds bekendste balletten en wordt momenteel uitgevoerd door het Charkov City Opera & Ballet, met muziek van Tsjaikovski. Het sprookjesverhaal gaat over Clara, die een notenkraker-pop krijgt voor Kerstmis. In haar droom komt de pop tot leven en gaan zij samen op avontuur. Het ballet is op verschillende plekken in Nederland te zien.

Klik hier om kaartjes voor de voorstellingen te bestellen. 

Kleine nachtmuziek

Eerder kon het publiek al genieten van de Vier Jaargetijden, nu is Angela Schijf terug met een nieuwe familievoorstelling vol klassieke muziek. Kleine nachtmuziek is de naam van de nieuwe show. Het verhaal gaat over Sophie, die een wonderlijk stel hersens heeft. Ze kan alles, maar niets waar ze gelukkig van wordt. Op een avond verlaat ze haar huis en gaat ze het avontuur tegemoet. Haar verhaal wordt vervlochten met de mooiste muziek van Mozart.

Klik hier om kaartjes voor de voorstellingen te bestellen. 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'taboola-below-article-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f6829a01d5b4', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws