Terugblik jaarhoroscoop 2019: Boogschutter

Omdat het jaar bijna voorbij is, blikken we de komende dagen terug op onze jaarhoroscoop van 2019. Zijn de voorspellingen uitgekomen? Met dit keer de horoscoop van het sterrenbeeld Boogschutter (23 november t/m 22 december).
Terugblik jaarhoroscoop 2019: Boogschutter

Persoonlijk

Als Boogschutter mag jij je verheugen op een uitstekend jaar, het is namelijk jouw jaar, omdat Jupiter, de huisplaneet van Boogschutter in het teken Boogschutter staat. Positiever kan eigenlijk niet en je zult verschillende keren het gevoel hebben dat je wel uit je vel kunt knappen van blijdschap en geluk. Welke zaken zich ook hebben voorgedaan in de vorige jaren, het is vergeven en vergeten. Je sprankelt als een diamant en laadt je bordje vol met alle geneugten van het levensbanket. Je dagen vormen een wals vol aangename verrassingen en leuke contacten. Het enige wat je hoeft te doen is zo af en toe even uitrusten om dan weer verder te dansen. Gevoelens van dankbaarheid en verliefdheid op het leven zelf voeren de boventoon en het gaat allemaal vanzelf. Het enige dat je kunt doen om 2019 nóg beter te maken is het delen van je emotionele rijkdom met de mensen om je heen. Vriend én vijand, want je straalt zoveel positiefs uit dat niemand boos op je kan blijven.

Liefde

Dat geluk neem je ook mee in de relatie met de allerliefste. Dankzij Jupiter heeft jullie liefde een gouden gloed gekregen. Enthousiasme, vertrouwen en samen plannen maken voeren de boventoon. Er is geen ruimte voor destructieve of kinderachtige emoties. En er is geen mooier moment om samen een wereldreis te maken of de band te bestendigen met een gouden ring. Ben je single? Dan hoef je alleen maar je bevallige neusje buiten de deur te steken en de prins op het witte paard galoppeert voorbij. Om vervolgens om te keren en bij je aan te bellen. Waarmee de sterren maar willen zeggen dat die singlestatus geen dag langer hoeft te duren dan jij zelf wil. Dat laatste is meteen het addertje onder het gras. Bijna alle sprookjes waarin wensen in vervulling gaan, hebben een dubbele laag, die leert dat je eerst jezelf goed moet kennen om de juiste wens te doen. Als single zijn jou gelukkig maakt, is dat misschien wel de ware wens die in vervulling gaat.

Familie

Zoveel voorspoed kan wat afgunstige blikken opleveren. Vooral in de sfeer van je familie kan er iemand zijn die jou niet altijd het beste gunt. Er is eigenlijk niet veel dat je hiertegen kunt doen, behalve negeren. Met de andere familieleden heb je het uitstekend naar je zin, dus laat je niet afleiden door een spelbreker. Probeer een beetje empathie te hebben, diegene is momenteel misschien niet zo happy met haar of zijn eigen leven en kan daar niet goed mee dealen.

Omdat het je financieel ook voor de wind gaat, zou je iets kunnen doen voor een gezins- of familielid dat wat steun kan gebruiken. Maak samen een slim plan, dan kan jouw donatie veranderen in een investering en in de toekomst geld opbrengen. Dat is het Jupiter-effect: alles wat je onderneemt, groeit en bloeit. Een leuke manier om je familie of gezin te laten delen in jouw overvloed is het organiseren van een reis of groot feest. Het wordt geweldig, beloven de sterren!

Carrière

Weg is alle twijfel aan je capaciteiten. In 2019 komen je talenten tot wasdom en bereik je een doorbraak op weg naar wat je het allerliefste wil. Je hebt in dit opzicht de wind mee, dankzij de aanwezigheid van Jupiter. Maak je geen zorgen als je niet meteen in januari of februari aan de beurt bent. De mooie kansen blijven komen en dat doen ze nog het hele jaar. Het enige ‘probleem’ is een luxeprobleem: je voelt je als een kind in een snoepwinkel met zoveel ‘lekkers’ om uit te kiezen. Maar je zult toch een keer moeten kiezen en jezelf moeten committeren aan één zaak. Jezelf verdelen over drie of vijf functies gaat niet werken, ook al heb je nog zoveel energie. In de beperking toont zich de meester, luidt niet voor niets het spreekwoord. Probeer die focus op één doel, niet als een beperking te zien of als een risico, maar als een mogelijkheid je vaardigheden te perfectioneren. Dan blijk je in staat tot het ongelofelijke!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'taboola-below-article-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f756dc1afe1e', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws