Meghan Markle doet aan vrijwilligerswerk

Eens een vrijwilligster, altijd een vrijwilligster moet de hertogin gedacht hebben. Ook al behoort ze nu tot de Britse royalty, ze zal zich altijd blijven inzetten voor zaken die haar boeiden vóórdat ze royal werd.
Meghan Markle doet aan vrijwilligerswerk

Goede doel

De hertogin werd gespot op een Instagramaccount genaamd St. Felix Centre. Het goede doel richt zich op het helpen van kwetsbare leden van de gemeenschap van Toronto. Een belangrijke stad voor Meghan, hier woonde ze enkele jaren tijdens haar Suits' carrière. Op de foto die op het account geplaatst werd, zie je Meghan met verschillende vrijwilligers poseren. De hertogin was "een actieve supporter en vrijwilliger" volgens de organisatie.

Back in the Days

"De hertogin deed regelmatig vrijwilligerswerk in onze keuken als onderdeel van ons Community Meals Program. De hertogin schonk ook voedsel vanaf de set en op één Thanksgiving bracht ze zoveel voedsel waaronder kalkoen dat het met 100 gedeeld kon worden.", luidt het onderschrift. "We voelen ons erg dankbaar en vereerd dat we zijn benadrukt door de hertogin en hertogin van Sussex als een van de 12 liefdadigheidsinstellingen die wereldwijd belangrijk werk verrichten.", aldus St. Felix Centre.

 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'taboola-below-article-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f71e5fb9e68a', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws