Socialite: Elegance en Bron Luxury Lunch

Naar aanleiding van de succesvolle eerste editie in 2018, sloegen Elegance en juwelenmerk Bron Jewelry opnieuw de handen ineen voor een exclusief lezersevent.
Socialite: Elegance en Bron Luxury Lunch

Wat Elegance & Bron Luxury Lunch.Wanneer 11 november 2019.Waar Bron Boutique Arsenaal in Naarden-Vesting.Wie Dertig Elegance-lezeressen, het team van Bron Jewelry, Hermitage-conservator Birgit Boelens, Sisley’s make-up-artist Randall en van Elegance hoofdredacteur Hilde Veeren en moderedacteur Lisa van der Heide.Opvallend Nadat hoofdredacteur Hilde Veeren de middag feestelijk had geopend, kregen de lezeressen een rondleiding door de Bron Boutique en een masterclass over edelstenen en juwelen van conservator Birgit Boelens – de vrouw achter de tentoonstelling Juwelen! die momenteel te zien is in de Hermitage Amsterdam. Ook werd er een heerlijke lunch geserveerd en ter afsluiting gaf Sisley’s make-up-artist Randall een beauty-workshop. Na afloop gingen de lezeressen niet met één, maar wel twee goedgevulde goodiebags naar huis.

Elegance X Bron X Sisley
Elegance X Bron X Sisley
Elegance X Bron X Sisley
window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'taboola-below-article-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f65ecb40fc2d', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws