Terugblik jaarhoroscoop 2019: Kreeft

Omdat het jaar bijna voorbij is, blikken we de komende dagen terug op onze jaarhoroscoop van 2019. Zijn de voorspellingen uitgekomen? Met dit keer de horoscoop van het sterrenbeeld Kreeft (22 juni t/m 23 juli).
Terugblik jaarhoroscoop 2019: Kreeft

Persoonlijk

Het lijkt alsof er emotioneel niet zoveel gebeurt dit jaar, maar dat wil niet zeggen dat je stil zult staan. De groei zit vooral in het contact met anderen. Oude vrienden keren terug in je leven en vrienden waar je niet zoveel meer mee hebt, laat je gaan. Het is tijd om je verleden onder de loep te nemen. Hoe zag je het toen en, hoe zie je dezelfde mensen en situaties nu? Het organiseren van een reünie zou perfect passen bij deze fase. Of een sentimental journey langs de laantjes en straatjes van je jeugd. Het is een jaar van proberen te ontdekken waar de rode draad loopt. Want die is er en als je die ontdekt, ontdek je ook wie je bent en kun je meer liefde en waardering voor jezelf voelen. En dat is de basis voor grote beslissingen in 2020.

Liefde

Het kan zijn dat je partner een groot beroep op jou doet. Hij heeft jou echt nodig. Jij kunt daardoor het gevoel krijgen dat hij te veel op je leunt en dat je er niet voor hem kunt zijn op de manier die hij verwacht. Dat is geen makkelijke situatie. Het kan je zelfs doen twijfelen aan je gevoelens. Maar weglopen is ook niet de oplossing. Saturnus belooft dat je hier samen sterker uit kunt komen, als je doorzet en positief kunt blijven. Oordeel niet te hard als je het even niet ziet zitten, maar neem even afstand. Een middag voor jezelf kan al genoeg zijn om de accu weer op te laden. Als je dat respecteert, kun je ontdekken dat er meer liefde in je relatie schuilt dan je dacht.

Familie

Familie is voor jou als Kreeft belangrijker dan voor wie dan ook. Het is de afgelopen jaren weleens anders geweest, maar in 2019 is familie vooral een bron van plezier. Je hebt weer het gevoel dat je erbij hoort en dat is een warm en fijn gevoel. Het vertrouwen tussen jou en je gezinsleden is groter dan voorheen en de sfeer is erg prettig. Dat maakt het beste in de Kreeft los, waardoor je vaker je huis openstelt en zorgt dat er altijd een geurende schotel in de oven staat. Je vrouwelijke en zorgzame energie wordt enorm gewaardeerd en je voelt dat samenzijn met je familie of gezin, het beste is dat je kan overkomen. Er is maar een ding om in je achterhoofd te houden: geld lenen van familie of een financiële samenwerking met een van hen is in 2019 niet zo’n goed idee. Saturnus waarschuwt voor onduidelijke belangenverstrengelingen, waar jij de dupe van kunt worden. Houd de familie daarom dus buiten je bankgeheimen.

Carrière

Wat werk betreft zit je stevig in het zadel. Dat geeft je de kans om je aandacht aan andere zaken te besteden. Dat wil echter niet zeggen dat je al bent aangekomen waar je wil zijn. Zo af en toe kan het gevoel opkomen dat je meer uit jezelf wil halen. In je huidige werksituatie voel je de uitdaging niet meer, het lijkt soms te makkelijk te gaan. Probeer toch positief te blijven en te kijken naar de vele, kleine vorderingen die je maakt.

Gelukkig komen er in de tweede helft van het jaar uitdagende taken bij. Mogelijk moet je daarvoor vaker op reis of mag je van ‘de baas’ een externe opleiding volgen. Dat geeft nieuwe voldoening en inspiratie. Op iets langere termijn zit er overigens wel degelijk een carrièresprong in, maar in 2019 moet je nog even werken aan het fundament. Vertrouw erop dat als de tijd eenmaal rijp is, die sprong bevredigend zal zijn en bij je capaciteiten past.

 

Laatste nieuws