De nieuwe James Bond trailer is uit

De trailer van de 25ste James Bond film is uit en het beloofd weer spannend te worden. Daniel Craig keert voor de vijfde keer terug als de geheimagent in de film NO TIME TO DIE. Vanaf 2 april draait de film in de bioscoop.
De nieuwe James Bond trailer is uit

007

Het verhaal begint op Jamaica, waar James Bond een rustig leven lijdt. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer een oude vriend en CIA-agent hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. De missie blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt 007 op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie.

Cast

Naast Daniel Craig spelen er nog meer bekende acteurs in de film. Rami Malek (bekend van zijn rol als Freddie Mercury in Bohemian Rhapsody), de Franse actrice Léa Seydoux (die ook al te zien was in de vorige Bond-film Spectre), Lashana Lynch (die we kennen van haar rol in Captain Marvel) en Ben Whishaw (die we uit Skyfall kennen als de nieuwe Quartermaster) zijn te zien in No Time To Die. Dit kan niet anders dan een kaskraker worden!

Benieuwd naar de trailer? Klik dan hier om te kijken.

Laatste nieuws