5x outfit ideeën wanneer je geen trui wil

De afgelopen weken hebben we al enkele tips gegeven voor de perfecte outfits voor de winter. Maar het is lastig om iets anders te bedenken dan een lekkere warme trui met makkelijke broek. Daarom deelt Elegance vijf nieuwe styling tips.
5x outfit ideeën wanneer je geen trui wil

Dalende temperaturen

De donkere dagen en dalende temperaturen zorgen ervoor dat jij je erg ongeïnspireerd kunt voelen, ook wat betreft outfits. Op de een of andere manier dragen we toch steeds dezelfde jeans, trui en laarzen. En om ons modehart sneller te laten kloppen, moeten we toch wat andere combinaties zien te verzinnen. Probeer daarom eens één van de onderstaande outfit ideeën.

1. Denim jasje, jeans en grove schoenen

Deze double denim outfit staat ook wel bekend als de Canadese tuxedo. Het voordeel van deze combinatie is, dat denim heel erg warm is. Combineer deze outfit met grove schoenen voor warme voeten en je bent klaar om te gaan.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Jessie Bush (@wethepeoplestyle) op

2. Midi jurk met laarzen

Een donkere gebloemde jurk in combinatie met een paar mooie laarzen is het chicste dat je kunt dragen in de winter. Vergeet niet een mooie ketting toe te voegen aan je outfit.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Katherine Ormerod (@katherine_ormerod) op

3. Leren jasje met blouse en corduroy

Net zoals denim is corduroy ook een lekkere warme stof. Het dikke materiaal houdt de warmte vast. Combineer deze met een blouse met hoge hals en leren jasje.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Olivia (@livpurvis) op

4. Geplooide rok met blouse

Een geplooide rok kan zorgen voor een leuke afwisseling van texturen. Combineer deze met een wollen blouse en voilà: een van de hipste trends van 2019.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Brittany Bathgate (@brittanybathgate) op

5. Shirt met jurk en laarzen

Nog een mouwloze jurk in de kast hangen? Draag deze dan ook in de winter door er een shirt met lange mouwen onder te dragen. Maak je outfit af met een paar mooie laarzen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door All The Pretty Birds (@tamumcpherson) op

Laatste nieuws