Warme winterjassen van Nederlandse bodem

Met de wintermaanden voor de deur is het tijd voor de garderobe switch. Alle luchtige kledingstukken kunnen aan de kant om plaats te maken voor warme winterkleding.
Warme winterjassen van Nederlandse bodem

Creenstone winterjassen

Van het populaire merk Creenstone verschijnen jassen voor ieder seizoen. Voor deze winter vind je dan ook een collectie eigentijdse winterjassen passend bij de weersomstandigheden en afgestemd op het huidige modebeeld. Wat deze winterjassen van Nederlandse bodem uniek maakt zijn de speciale vormgeving en de geraffineerde stijl. Daarbij zijn de jassen duurzaam en van een super kwaliteit. Deze winterjassen kunnen een tijd mee en dat is prettig. Je draag een winterjas immers vaak en wilt wellicht niet ieder jaar een nieuw exemplaar aanschaffen. Praktisch comfort, duurzaamheid, kwaliteit en de eigentijdse stijl maken de jassen van dit merk erg geliefd.

Welke jas kies jij?

Kies je voor stijlvol of houd je juist van een stoere look? Wordt het een lang model of toch een kortere variant? Met of zonder print? De Creenstone winterjassen collectie omvat allerlei verschillende modellen en designs. Soms is het liefde op het eerste gezicht en heb jij aan één blik op het kledingrek genoeg: je weet direct in welk exemplaar jij de winter tegemoet treedt. Soms is het ook een kwestie van veel passen om te ontdekken in welke jas je je fijn en comfortabel voelt.

Wintertrends

Wil je specifiek een jas die aansluit bij de laatste modetrends? Denk dan bijvoorbeeld aan winterjas een met een printje. Dit kan de populaire dierenprint zijn maar ook ruitjes zijn in. De ruitprint komt niet alleen in jassen terug maar zul je ook steeds meer op andere kledingstukken en schoenen gaan zien. Ook puffer coats zijn populair. Met een puffer coat kies je voor een sportieve look. Deze jassen zijn er in heel veel verschillende lengtes en kleuren. Verder zijn winterjassen in beige kleur trendy. Kies in deze kleur een mooie trenchcoat uit of een comfortabele wollen jas bijvoorbeeld.

Rosner broeken

Met Rosner broeken kies je voor dezelfde kenmerken die ook de Creenstone jassen populair maken: modieuze ontwerpen, een hoge kwaliteit en afstemming op het seizoen. Wat de broeken van dit merk verder aantrekkelijk maken zijn de fijne pasvormen. Met de Audrey broek van Rosner haal je bijvoorbeeld een broek in huis die niet alleen modieus is maar ook een corrigerend effect heeft bij de buik en billen. De broek valt iets ruimer en heeft een wat hogere tailleband. De Audrey broek kun je in verschillende kleuren en materialen verkrijgen, zodat je niet automatisch gebonden bent aan één enkele uitvoering. Waar het de trends voor broeken betreft worden de modellen over het algemeen ruimer en met een hogere taille. Verder wordt de ruitjesprint die populair is voor winterjassen eveneens weerspiegeld in de broekencollecties.

 

Laatste nieuws