Dit zijn de beste luchtvaartmaatschappijen ter wereld

Wanneer je regelmatig in het vliegtuig stapt, weet je hoe belangrijk een goede vliegtuigmaatschappij is. Vliegen is natuurlijk niet per se iets wat je voor je plezier doet. Maar als het dan toch moet, dan graag wel zo comfortabel mogelijk.
Dit zijn de beste luchtvaartmaatschappijen ter wereld

De beste airlines

Geen zin om met je knieën in je nek acht uur lang dubbelgevouwen te zitten? Kies dan voor de onderstaande maatschappijen. AirlineRatings.com zocht uit wat de beste luchtvaartmaatschappijen van 2020 zijn. Dat doet de organisatie ieder jaar, op basis van vier factoren. Veiligheid, voorzieningen, vluchtentertainment en comfort is waar de airlines op worden beoordeeld.

Winnaars

Singapore Airlines was de nummer één van vorig jaar. Dit jaar gaat iemand anders met de prijs naar huis, namelijk Air New Zealand. Zij streven naar perfectie op het gebied van alle meebewegende factoren en heeft volgens de hoofdredacteur van de website ervoor gezorgd dat de vliegtuigmaatschappij als winnaar uit de bus is gekomen. Maar ‘onze’ KLM mag er ook zijn. Ze zijn namelijk ook in de top 20 te vinden. Bekijk hieronder de hele lijst.

Top 20

1. Air New Zealand

2. Singapore Airlines

3. All Nippon Airways

4. Qantas

5. Cathay Pacific Airways

6. Emirates

7. Virgin Atlantic

8. EVA Air

9. Qatar Airways

10. Virgin Australia

11. Lufthansa

12. Finnair

13. Japan Airlines

14. KLM

15. Korean Airlines

16. Hawaiien Airlines

17. British Airways

18. Alaska Airlines

19. Delta Air Lines

20. Etihad Airways

Laatste nieuws