Tophairstylist Fiona Franchimon ontwierp eigen hairpin

Fiona Franchimon is een internationaal haarmode merk opgericht in 2010 door tophaarstylist Fiona Franchimon. Het merk produceert en ontwikkeld eigen hoogkwalitatieve haarproducten, en helpt verschillende klanten bij het stylen en creëren van een prachtige coupe in de Nederlandse salon in Zeist.
Tophairstylist Fiona Franchimon ontwierp eigen hairpin

In de jaren dat het merk bestaat heeft het team van Fiona Franchimon zich neergezet als internationale speler in de wereld van beauty, met als hoogtepunten het meewerken aan meer dan 100 Fashion Shows in Paris, Milaan en New York van designers zoals Emilio Pucci, Sandro Paris, Jacquemus, Vetements, Armani Prive en Giorgio Armani. Het team van Fiona Franchimon levert niet alleen kwaliteit bij prestigieuze shows tijdens Paris, Milan, New York en Amsterdam Fashion Week, maar ook in een eigen luxe salon in Zeist.

Fiona

Fiona Franchimon is de vierde generatie in Fashion en Fiona heeft zich gespecialiseerd in alles dat te maken heeft met haar en beauty. Fiona heeft een constante behoefte aan innovatie, om zo haarzelf en haar team te blijven ontwikkelen. Deze innovatie vertaalt zij op gepassioneerde wijze door in haar werk, met welke klant dan ook. Als Tophaarstylist heeft Fiona zich sterk gevestigd in Nederland. Zo adviseerde ze onder andere in bekende bladen zoals de Grazia, en nog vele andere bij televisies programma’s zoals RTL Boulevard en styled zij meerdere bekende Nederlanders.

No.1 Hairpin

Fiona Franchimon ontwierp en produceerde een eigen hairpin. Door technieken samen te voegen in een eigen, hoogwaardig design ontstond deze ‘No. 1 Hairpin’. Het ontwikkelen hiervan gebeurde in samenwerking met prestigieuze designers en professionals, in opdracht en onder leiding van Fiona Franchimon.

Sinds de lancering wordt de No.1 Hairpin wereldwijd verkocht van Moskou tot aan Kopenhagen en in Hollywood waarbij ze al op een filmset zijn gespot. Op dit moment weten we zelfs dat ze gebruikt worden bij een van vooraanstaande  Europese koningshuizen

Transp 009

Momenteel zijn er verschillende varianten van de No.1 Hairpins beschikbaar die worden verkocht voor €29,50 (3 stuks).  Hierbij zijn de pins verkrijgbaar in de kleuren zwart, bruin, soft beige en smooth caramel. Ook is er een transparante versie te koop. 

De No.1 Hairpin kan besteld worden op www.fionafranchimon.com.

 

Laatste nieuws