Deze 3 items mogen niet ontbreken in je wintergarderobe

De temperaturen liggen inmiddels weer rond het vriespunt en het lijkt wel alsof het iedere dag een beetje kouder wordt. Eerder deelden we al tips om winters weer in stijl te trotseren en daar mogen deze drie items niet bij ontbreken...
Deze 3 items mogen niet ontbreken in je wintergarderobe

1. Ilse Jacobsen schoenen

Sneeuw, regen of kou? Het maakt niet uit wat de gure weersomstandigheden zijn, deze stoere bergstappers houden jouw voeten warm én droog. Ook ideaal als je van (lange) boswandelingen houdt of op wintersport gaat, want het grove profiel zorgt voor stevige grip op glibberige ondergronden. De schacht is gemaakt van suède en generfd leer en geeft de schoen een luxe uitstraling.

Schoenen Farah, €105.

thumbnail_FARAH4001_144_2_mediumEUR105

2. Viola Nobis jas

Deze puffer jas van het Canadese merk Nobis is bovenal warm, maar ook zeer stijlvol, wánt je kunt 'm op twee verschillende manieren dragen. Daarbij zijn de jassen, extra goede bijkomstigheid, gemaakt van duurzaam materiaal én heb je levenslange garantie.

Nobis puffer jas, €999.

Viola-reversible puffer jacket side 2 999 euro

3. Brixton hoed

Een hoed beschermt je net geföhnde coupe tegen regen en wind en zorgt ervoor dat 't in model blijft.  En, toegegeven, we willen de Jenkins Chevy Hat niet alleen vanwege de praktische voordelen, maar ook omdat 'ie er stoer, douch vrouwelijk uitziet. Hebben!

Brixton hoed, €130.

Schermafbeelding 2019-11-15 om 10.04.08

 

Laatste nieuws