7x Royals in de meest betoverende rode outfits

Rood is al jaren een geliefde kleur: op de catwalk, onder de sterren en ook bij de royals. De opvallende kleur is geschikt voor iedere gelegenheid, zo denken ook Meghan, Kate en Máxima. We zetten zeven royals in rood voor je op een rij.
7x Royals in de meest betoverende rode outfits

Koningin Máxima

Onze modieuze koningin is fan van de kleur rood en draagt dan ook regelmatig in de vurige kleur. Hieronder is ze te zien in een prachtig rood pak en ook in een rode jurk met bijpassende clutch.

anp-32768859
ppe18020423

Meghan Markle

Het nieuwste lid van de Britse royal family draagt deze rode jurk tijdens haar bezoek aan Tonga. De japon heeft aan de bovenkant wat kant en een bijpassende riem. Een foutje dat zichtbaar werd toen de hertogin van Sussex het vliegtuig uitstapte, was dat het kaartje nog aan haar jurk hing.

gettyimages-1053199446

Sofia van Zweden

De Zweedse prinses Sofia kiest ook voor rood. Haar voorkeur ging uit naar een strakke jurk met kanten details.

zweden_sofia_babybuik_februari_2017_anp

Koningin Letizia

De Spaanse koningin draagt hier een rode, vlotte japon. Het alledaagse jurkje heeft pofmouwtjes en de plooien, die aan de onderkant dwarrelen, zorgen voor een speels effect.

letizia_rood_jurk_sofia_anp

De tweede jurk die we hier van haar hebben is een heel ander soort. Deze japon is strapless en is voor de rest vrij simpel, maar dat maakt hem niet minder mooi. Letizia droeg de jurk tijdens het 30-jarig jubileum van de Spaanse krant El Mundo.

letizia_in_argentinie_maart_2019_03

Kate Middelton

De hertogin draagt een schitterende rode japon tijdens een staatsdiner in Buckingham Palace. Kate kiest er hier voor om de jurk op een nette manier te dragen, terwijl het een jurk is die ook makkelijk gedragen kan worden op een warme zomerdag.

kate_2015_tiara_gi

Prinses Victoria

Tijdens de Nobelprijzen in 2014 droeg prinses Victoria deze prachtige galajurk. Het is een echte eye-catcher. 

zweden_expo_jurken_05_anp

Prinses Diana

Ook prinses Diana was fan van rode fashionitems. Ze combineerde een kort rood jasje met een paarse kokerrok en een hoed met beide kleuren, zodat het een geheel vormt. Haar buurvrouw, hertogin Sarah, had de rode fashioncode ook begrepen.

engeland_charles_diana_andrew_sarah_ascot_1990_gi

Laatste nieuws