Rituals lanceert Amsterdam Collection

In samenwerking met het Rijksmuseum lanceerde Rituals de Amsterdam Collection. Een collectie die je doet onderdompelen in een geur waarin Europa en Azië samenkomen.
Rituals lanceert Amsterdam Collection

Asia inspired Europe in ancient times

De Gouden Eeuw: een bloeiperiode waarin Amsterdam het bruisende centrum was. In die tijd, rond de 17e eeuw, had de stad al veel internationale banden en beïnvloedden Aziatische luxegoederen de stad. Geurige specerijen, exotische bloemen, porselein en luxe stoffen verreikten onze hoofdstad. Rituals liet zich door die periode, en door een iconische Delfts blauwe vaas uit het Rijksmuseum inspireren en kwam tot een exclusieve collectie die zou zorgen voor ultieme ontspanning.

Geur en producten

De geur die ontwikkeld is voor de collectie is van een boeket bloemen, die bestaat uit een akkoord van tulpen. De bloemige geur wordt gecombineerd met een kruidig accent van zwarte peper, een warm accent van sandelhout en een topnoot van Japanse yuzu. Deze odeur is doorgevoerd in de fijne producten die we van Rituals gewend zijn: producten voor in huis als geurstokjes, een -kaars en een Parfum d’Interieur, maar ook producten op beautygebied: een body cream en een heerlijk schuimende shower gel, maar ook een hand wash. En wij kunnen beamen: het ruikt stuk voor stuk verrukkelijk.

De collectie is verkrijgbaar in het Rijksmuseum, de Bijenkorf in Amsterdam, op Schiphol, online en in Rituals Leidsestraat. 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'taboola-below-article-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f64c1f627faa', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws